welchen_banner_anzeigen = ""
welchen_banner_anzeigen = ""

Meistä

apo-rot international – Apotheke Zur Rose verkkokauppa

Tarjoamme kattavan valikoiman alkuperäisiä, vapaasti myytäviä hoitoja ja lääkkeitä, homeopaattisia ja kasvipohjaisia lääkkeitä ja vaihtoehtolääkkeitä. Lisäksi löydät meiltä myös kattavan valikoiman eri valmistajien kosmetiikkaa ja kehon hoitotuotteita.

Huolehdimme, että haluamasi tuotteet toimitetaan kotiisi nopeasti ja hienovaraisesti.

apo-rot international – Apotheke Zur Rose verkkokauppa apteekkarit ja farmaseuttinen henkilöstö keskittyvät Sinun terveyteesi. Kaikki tilaukset tarkistetaan huolellisesti ennen niiden lähettämistä. Johtavan apteekkarin, rva Grimm alaisuudessa oleva verkkoapteekki on kokeneiden työtekijöidensä kanssa käytettävissäsi monivuotisella työkokemuksellaan ja suurella farmasian asiantuntemuksellaan. Verkkoapteekkinatarjoamme Sinulle ilman muuta edullisia, asiakasystävällisiä hintoja ja toimitamme reseptivapaat lääkkeet mahdollisimman nopeasti postitse. 

Voit luottaa, että apo-rot international – Apotheke Zur Rose verkkokauppa saat ainoastaan kunkin valmistajan alkuperäisiä tuotteita. Apotheke Zur Rose pitäytyy luvanvaraisena ja viranomaisen valvomana julkisena ja postimyyntiapteekkina tiukasti lain määrittämissä ja valvomissa toimituskanavissa ja tuo näin, kuten kaikki muutkin luvanvaraiset apteekit Saksassa oman osansa lääkkeiden turvallisuuteen.