welchen_banner_anzeigen = ""
welchen_banner_anzeigen = ""

Tietosuojalausunto, jonka on laatinut apo-rot international – Apotheke Zur Rose Verkkokauppa (jäljempänä: ”apo-rot international”)

apo-rot international pitää Käyttäjien ja Asiakkaiden henkilötietojen suojaamista ensisijaisen tärkeänä. apo-rot international on laatinut tietosuojakäytännön, joka on yhdenmukainen Saksan liittovaltion tietosuojalain (Bundesdatenschutzgesetz, akronyymi: BDSG), telemedialain (Telemediengesetz) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen määräysten kanssa. Tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan, mitä tietoja apo-rot international tallentaa ja miten tietoja käytetään.

Vastuuhenkilön ja mahdollisen edustajan nimi ja yhteystiedot

Ulrich Nachtsheim
Apotheke Zur Rose
Thüringer Straße 29
06112 Halle (Saale)
Saksa

Puh.: 00800 / 80 80 70 70*
Sähköposti: service@apo-rot-international.com

Tietosuojavaltuutettumme yhteystiedot:
Frank Hillmer
Ulkopuolinen tietosuojavaltuutettu
TÜV SÜD Sec-IT GmbH -yhtiön yhteistyökumppani
Puhelin: +49 341 308246780
Sähköposti: frank.hillmer@partner.tuev-sued.de

SIKKER Datenschutz & Compliance
Emilienstr. 15
04107 Leipzig
Saksa

Tavoitteet, joihin henkilötietojen käsittelyllä pyritään

Keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, jos annat ne meille vapaaehtoisesti osana tilaustasi tai ottaessasi yhteyttä. Tämä koskee

  • koko ostotapahtumaa, mukaan lukien mahdolliset takuut,
  • palvelutoimintaamme,
  • teknistä hallintoamme,
  • samoin kuin markkinointitavoitteitamme,
  • tilastointiamme
  • tiedotelehtisemme lähettämistä

Lakiperusteet käsittelylle

Tietojesi käsittely tapahtuu seuraavien oikeusperusteiden nojalla:

  • Suostumuksesi, 6. artiklan kohta 1, alakohta a) EU:n yleinen tietosuoja-asetus
  • sopimuksen täytäntöön panemiseksi kanssasi, 6. artiklan kohta 1, alakohta b) EU:n yleinen tietosuoja-asetus
  • oikeutettujen etujesi toteuttamiseksi, 6. artiklan kohta 1, alakohta f) EU:n yleinen tietosuoja-asetus (ks. jäljempänä)

Oikeutetut edut

Käsitellessämme tietojasi, me noudatamme seuraavia oikeutettuja etuja:

  • Pakettivälityksen varmistus ja valvonta
  • valikoimamme parantaminen
  • suojaaminen väärinkäytöltä
  • tilastointi

Henkilötietojen vastaanottaja tai vastaanottajakategoria

Käsitellessämme tietojasi, me toimimme yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa, ja näillä tahoilla on pääsy tietoihisi:

  • Webhosting-palvelun tarjoaja
  • some-alustojen tarjoaja
  • mainontaverkostot (mainosten yhdistämiseksi)
  • mahdoll. maksu- ja lähetyspalvelujen tarjoajat
  • web-analysointityökalujen tarjoajat
  • IT-palvelujen tarjoajajat (laittavat IT-palvelut valmiiksi)
  • lähetyspalvelujen tarjoajat (dokumenttien jakelu)
  • asiakirjojen ja tietovälineiden tuhoamispalvelujen tarjoajat (ammattimainen asiakirjojen ja tietovälineiden tuhoaminen)

Henkilötietojen säilyttämisen kesto

Me tallennamme tietojasi,

  • jos olet antanut suostumuksen niiden käsittelyyn ja säilytämme niitä, kunnes peruutat suostumuksesi;
  • jos tarvitsemme tietoja sopimuksen toteuttamiseksi, säilytämme tietojasi niin kauan kuin sopimussuhteemme kanssasi on voimassa tai lakisääteiset säilytysaajat sallivat,
  • jos käytämme tietojasi oikeutettuun etuun perustuen, säilytämme niitä niin kauan kuin etusi niiden poistamiseksi tai niiden anonymisoimiseksi ei muodostu määrääväksi.

Tietolähteet

Me säilytämme tietojasi (myös ne tiedot, jotka ovat peräisin käyttämistäsi laitteista).

Tietojen lähettäminen kolmansiin maihin

Tietoja siirretään EU:n ulkopuolisiin kolmansiin maihin. Tämä tapahtuu lakiin perustuvia sopimusehtoja noudattaen, joiden katsotaan takaavan tietojesi asianmukaisen suojaamisen ja jotka käyvät ilmi tarjouspyynnöstä.

Oikeus tutustua tietoihin ja oikeus oikaista tai poistaa tietoja tai rajoittaa tietojen käsittelya tai oikeus vastustaa tietojen käsittelyä ja oikeus vastustaa tietojen siirtoa

Sinulla on – osin tietyin edellytyksin – oikeus,

  • vaatia tietoa koskien tietojesi käsittelystä (EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 13. artikla),
  • oikaista tietojasi (EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 16. artikla),
  • poistaa tietojasi tai estää niiden käyttö (EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 17. artikla),
  • rajoittaa tietojesi käsittelyä (EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 18. artikla),
  • vastustaa tietojesi käsittelyä (EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 21. artikla),
  • oikeus saada tietosi siirrettävässä muodossa ja siirtää ne jollekin kolmannelle osapuolelle (EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 20. artikla),
  • oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojesi käsittelyyn tulevaisuudessa ja
  • valittaa toimivaltaiselle viranomaiselle tietojesi luvattomasta käsittelystä.

Toimivaltainen viranomainen on:
Landesbeauftragter für den Datenschutz Sachsen-Anhalt (suom. Sachsen-Anhaltin tietosuojavaltuutettu)

Vaatimus tai velvoite asettaa tiedot käytettäviksi

Ellei vaatimuksessa sitä nimenomaan erikseen mainita, tietojen käytettäviksi asettamista ei vaadita tai siihen ei velvoiteta.

Pääsytietojen automaattinen tallennus

Joka kerta, kun Käyttäjä käyttää apo–rot international Internet-sivuja, tapahtuman käyttötiedot tallennetaan automaattisesti lokitiedostoon. Nämä ovat yleisiä tietoja, mm. sivut, joilta tiedostoa pyydettiin, haetun tiedoston nimi, haun päivämäärä ja kellonaika, siirrettyjen tietojen määrä, käytetty protokolla sekä Internet-selaimesta samassa yhteydessä lähetetyt omat kuvailut, ja mahdollinen käyttöjärjestelmä.

Nämä yleiset tiedot anonymisoidaan, eli niitä ei tallenneta yhdessä mahdollisesti apo-rot internationalilla olevien henkilötietojesi kanssa eikä niitä yhdistetä siihen millään muullakaan tavalla. Niitä arvioidaan vain tilastollisiin tarkoituksiin ja niitä käytetään verkkosivuston sisällön ja toimivuuden parantamiseen. Näitä tietoja ei siirretä kolmansille osapuolille muihin ei-kaupallisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin. Pääsytietoja säilytetään lokitiedostossa enintään 4 viikkoa. Nämä yleiset tiedot anonymisoidaan, eli niitä ei tallenneta yhdessä henkilötietojesi kanssa, jotka mahdollisesti ovat saatavilla apo-rotissa eikä niitä yhdistetä niihin millään muullakaan tavalla. Niitä arvioidaan vain tilastollisiin tarkoituksiin ja niitä käytetään verkkosivuston sisällön ja toimivuuden parantamiseen.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää ns. evästeitä. Eväste on tekstitiedosto, jonka tunnusnumero lähetetään käyttäjän tietokoneelle, kun sivustoa käytetään yhdessä muiden varsinaisesti pyydettyjen tietojen kanssa. Tiedostoa säilytetään siellä myöhempää käyttöä varten ja sitä käytetään käyttäjän tunnistamiseen.

Koska evästeet ovat vain yksinkertaisia tiedostoja eikä suoritettavia ohjelmia, ne eivät aiheuta mitään uhkaa tietokoneellesi. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja, joten yksityisyyden suojasi on taattu. Internet-selaimessa valitun asetuksen mukaan käyttäjä voi hyväksyä nämä evästeet automaattisesti. Tämä asetus on kuitenkin muutettavissa ja evästeiden tallennus deaktivoidaan tai asetetaan siten, että käyttäjälle ilmoitetaan, kun eväste on asetettu. Jos käyttäjä kieltää evästeiden käytön, jotkin verkkosivuston toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä tai ne ovat vain rajoitetusti käytettävissä.

apo-rot international -sivusto käyttää tilapäisiä (ns. session (istuntoja) -evästeitä, eli evästeitä, jotka ovat voimassa vain "istunnon" ajan ja jotka poistetaan automaattisesti, kun selain sammutetaan. apo-rot international voi linkittyä muihin sivustoihin, joissa evästeet saattavat olla käytössä.

Käyttäessäsi käyttäjätiliäsi ja syöttäessäsi sisäänkirjautumistietoja ja tehdessäsi tilauksia tämän verkkosivuston kautta, pysyviä evästeitä käytetään sivustolle pääsyn hallinnassa. Ne ovat voimassa 3 kuukautta. Niiden avulla käyttäjä voi liikkua kaikilla apo-rot international -verkkosivuston alueilla ja valita tuotteita ostoskoriinsa tarvitsematta rekisteröityä uudelleen useita kertoja. Sen sijaan, että käyttäjää kehotettaisiin syöttämään valtuutustietonsa uudelleen, selain lähettää evästetiedoston palvelimelle ja palvelin hyväksyy evästetiedoston henkilöllisyystodistukseksi.
Sivuston sisäistä tilastointia varten käytetään pysyviä evästeitä, joiden voimassaoloaika on 3 kuukautta.
Lisätietoja evästeistä ja niiden poistamisesta on myös täältä: http://www.meine-cookies.org/.

Yhteydenottolomake
Sivustomme yhteydenottolomake toimii helppona tapana ottaa yhteyttä meihin nopeasti. Jotta yhteys voitaisiin muodostaa, jotkut kentät on merkitty pakollisiksi kentiksi. Täyttämällä kentät ja valitsemalla "Lähetä", hyväksyt, että tiedot lähetetään meille sähköpostiviestinä. Yhteydenottolomakkeella kerättyjä tietoja ei yhdistetä muihin tietoihin, ja niitä käsitellään vain pyyntösi käsittelyä varten ja ne poistetaan, kun niiden käyttö on päättynyt.

Tietosuoja tuotteita tilattaessa, apo-rot international -tiedotelehtinen- Apotheke Zur Rose Shop

Tuotteiden tilauksen puitteissa apo-rot international kokoaa asiakastietoja (kantatietoja) tilauksen toteuttamista ja toiminnan kehittämistä varten. Näitä tarkoituksia varten kootaan, tallennetaan ja käytetään seuraavia asiakkaan tietoja: nimi, osoite, sähköpostiosoite, syntymäaika, puhelin- ja mahdollinen faksinumero (lääkkeisiin liittyviä kysymyksiä varten) sekä pankin kautta tapahtuvien maksujen osalta pankkikonttorin yhteys- ja mahdolliset muut pankkitiedot luottokorttimaksuille.

Maksukyvyn selvittäminen saksalaisen luottotietoyhtiön CRIF Bürgelin avulla
Mikäli toimitamme tuotteet ennen kuin niistä on maksettu (esim. laskutustoimitus), pidätämme oikeuden teettää matemaattis-tilastollisiin menetelmiin perustuvan luottotietotarkastuksen, jotta voimme taata oikeutettuihin etuihimme kuuluvan asiakkaidemme vakavaraisuuden määrittämisen. Vakavaraisuuden määrittämiseen tarvittavat henkilötiedot välitämme yleisen tietoturva-asetuksen 6. artiklan kohdan 1, alakohdan f mukaisesti seuraavalle palveluntarjoajalle:
CRIF Bürgel GmbH
Gasstraße 18
22761 Hamburg
Voit vastustaa tietojen käsittelyä milloin tahansa lähettämällä viestin tietojenkäsittelystä vastaavalle henkilölle tai edellä mainitulle luottotietopalveluyhtiölle.. Voimme kuitenkin edelleen olla oikeutettuja käsittelemään henkilötietojasi, jos tämä on tarpeen sopimuksenmukaisen maksun suorittamiseksi.

Näiden siirtojen oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohdan 1 alakohta b ja 6. artiklan kohdan 1 alakohta f. Siirrot, jotka perustuvat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohdan 1 alakohtaan 1, voidaan tehdä vain siinä määrin kuin se on tarpeen yhtiön tai kolmansien osapuolten oikeutettujen etujen turvaamiseksi ja eivät ole hallitsevassa asemassa ko. henkilön henkilötietojen suojaamista edellyttävien perusoikeuksien ja perusvapauksien kanssa. Tietojenvaihto CRIFBÜRGEL-yhtiön kanssa palvelee myös asiakkaiden luottokelpoisuustarkastusten oikeudellisten velvoitteiden täyttämistä (Bürgerlichen Gesetzbuche -siviililakikirja, § 505a ja §506).
CRIFBÜRGEL käsittelee saadut tiedot ja käyttää niitä myös profilointia (engl. scoring) varten, jotta se voi toimittaa sopimuskumppaneilleen Euroopan talousalueella ja Sveitsissä ja tarvittaessa muissa kolmansissa maissa (jos Euroopan komissio on tehnyt asianmukaisuuspäätöksen) tietoja muun muassa luonnollisten henkilöiden luottokelpoisuudesta. Lisätietoja CRIFBÜRGEL-yhtiön toiminnasta löytyy CRIFBÜRGEL-tietolomakkeesta tai internetistä osoitteesta www.crifbuergel.de/de/datenschutz.

Ulkopuolisten palveluntarjoajien toimittamien tavaroiden toimittamiseksi apo-rot internationalin välittäjät toimittavat tarvittavat tiedot näille yrityksille (vastaanottaja, puhelinnumero, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja mahdollisesti tietojen vastaanottamiseen valtuutetut henkilöt). Muilta osin apo-rot ei välitä asiakkaiden henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman asiakkaan etukäteen antamaa nimenomaista suostumusta ja apo-rot international ei harjoita mitään osoitteiden markkinointia.

Jos käyttäjä haluaa saada apo-rot internationalin tarjoaman sähköpostitse toimitettavan tiedotelehtisen mistään tuotetilauksesta riippumatta, hän voi tilata sen klikkaamalla vastaavaa painiketta verkkosivustolla. Asiakas suostuu siihen, että apo-rotin internationalin tiedotelehtinen lähetetään määritettyyn sähköpostiosoitteeseen säännöllisin väliajoin. Ennen tätä tarkistetaan, että asiakas on määritetyn sähköpostiosoitteen omistaja tai että ko. sähköpostiosoitteen omistaja suostuu vastaanottamaan tiedotelehtisen. Tiedotelehtisen lähettämistä koskeva lupa voidaan peruuttaa milloin tahansa maksutta ja syytä ilmoittamatta lähettämällä yksinkertaisen viestin apo-rot internationalille tai kunkin tiedotelehtisen sähköpostiviestin lopussa olevan linkin välityksellä.

Jos apo-rot international vastaanottaa käyttäjän sähköpostiosoitteen tuotteen myynnin yhteydessä, apo-rot international käyttää sitä omien vastaavien tuotteidensa mainostamiseen. Käyttäjä voi vastustaa sähköpostiosoitteensa mainontakäyttöä milloin tahansa ilman mitään muita kustannuksia kuin siirtokustannukset perusmaksujen mukaisesti (vastaavan viestin lähettämiseksi apo-rot internationalille). Tätä varten riittää kun lähettää viestin osoitteella Apotheke Zur Rose, Thüringer Str. 29, 06112 Halle (Saale) Saksa tai service@apo-rot-international.com. Vastustamisen voi ilmoittaa myös napsauttamalla kunkin mainosviestin lopussa olevaa peruutuslinkkiä.

Yksittäisten tilausten tiedot ovat haettavissa kunkin asiakkaan tämän sivuston salasanalla suojatulta käyttäjätililtä, erityisesti jotta tilausjärjestelmässä jo ostettujen tuotteiden uusintatilaukset olisi helppo tehdä. Asiakas voi tarkastella ja muuttaa asiakastililleen tallennettuja kantatietoja sekä valitun salasanan milloin tahansa tällä verkkosivustolla käyttäjätilitään ("Minun apo-rot") - ja siellä osiossa "Omat tiedot".

Asiakas voi poistaa asiakastilin ja kaikki siihen liittyvät tiedot milloin tahansa lähettämällä ilmoituksen osoitteella Apotheke Zur Rose, Thuringer Str. 29, 06112 Halle (Saale) Saksa tai service@apo-rot-international.com. Tässä tapauksessa apo-rot international poistaa kaikki asiakastiedot välittömästi, kunhan niiden käyttö ei ole edelleen tarpeen tilauksen käsittelyä varten tai ellei apo-rot ole velvollinen tallentamaan niitä oikeudellisten määräysten velvoittamana. Molemmissa tapauksissa tiedot kuitenkin lukitaan ja poistetaan mahdollisimman pian.

"Piwik"-analysointityökalujen käyttö
apo-rot international Internet-sivusto on Piwik-käyttäjä – tämä on ns. web-analysointipalvelu. Piwik käyttää myös evästeitä, jotka mahdollistavat sivuston käytön analysoinnin. Tätä tarkoitusta varten evästeen tuottama käyttäjätieto (mukaan lukien käyttäjän lyhennetty IP-osoite) lähetetään palvelimelle ja tallennetaan käyttöanalyysitarkoituksiin. Tämän tarkoituksena on tehdä verkkosivustosta parempi. Käyttäjän IP-osoite anonymisoidaan tämän prosessin aikana. Evästeen tuottamia tietoja käyttäjän käyttämästä verkkosivustosta ei luovuteta kolmansille osapuolille. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön selaimen ohjelmiston asetuksella, mutta tässä tapauksessa käyttäjä ei välttämättä enää voi käyttää kaikkia sivuston ominaisuuksia.
Jos käyttäjä ei ole samaa mieltä vierailutietojensa tallentamisesta ja arvioinnista, käyttäjä voi milloin tahansa vastustaa tallennusta ja käyttöä hiiren napsautuksella. Tällöin selaimeen tallennetaan ns. Opt-out-eväste, jonka seurauksena Piwik ei kerää mitään ko. istunnon tietoja. Huomio: Jos käyttäjä poistaa evästeet selaimessa, on seurauksena se, että tallennettu Opt-out-eväste poistetaan ja vastustaminen on ehkä toistettava edellä mainitulla tavalla.

Google Inc: n Google Analytics -palvelun käyttö
Käytämme tätä palvelua. Se mahdollistaa verkkosivustojen käytön analysoinnin ja se käyttää evästeitä. Tätä varten evästeen tuottamat tiedot, kuten nimettömät IP-osoitteet, lähetetään meidän puolestamme Yhdysvalloissa sijaitsevaan Google Inc. -palvelimeen, ja ne tallennetaan ja arvioidaan siellä. Tällä sivustolla Google Analyticsia on laajennettu koodilla "gat._anonymizeIp ();". Näin varmistetaan anonymysoitu IP-osoitteiden kokoaminen. IP-osoitteen anonymysointi tehdään yleensä lyhentämällä IP-osoiteet Google Inc.:n kautta Euroopan unionissa tai muissa Euroopan talousalueen (ETA) sopimusvaltioissa. Poikkeustapauksissa IP-osoite voidaan lähettää Google Inc:n palvelimelle Yhdysvalloissa jossa se vasta anonymysoidaan. IP-osoitteita ei yhdistetä muihin Google Inc: n toimittamiin tietoihin Google Analyticsin mainontatoiminto käyttää uudelleenmarkkinointia ja raportteja väestötietoihin ja kiinnostuksen aiheiden selvittämiseen. Näiden menettelyjen tarkoituksena on käyttää käyttäjän käyttäytymistä koskevia tietoja, jotta mainonta voidaan sovittaa paremmin eri käyttäjien tarpeisiin. Osana uudelleenmarkkinointia käyttäjän apo-rot international -sivustolla toteutuvan surffauskäyttäytymisen perusteella tehdä personoituja kytkentöjä muille sivustoille. Mainosvälineessä voi olla tuotteita, joita käyttäjä on aiemmin tarkastellut apo-rot international -verkkosivustolla. Jos olet sopinut, että sinun verkko- ja sovellusselaushistoria liitetään Google-tiliisi ja Google-tilisi tietoja käytetään mainosten mukauttamiseen, Google käyttää näitä tietoja kaikki laitteesi kattavaan uudelleenmarkkinointiin. Kaikki sellaiset tuotteet, jotka mahdollistavat johtopäätöksien tekemisen käyttäjän terveydentilasta, suljetaan apo-rot internationalin ulkopuolelle. Voit vastustaa tietojen keräämistä Google Analyticsin kautta milloin tahansa. Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä:
Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit kuitenkin estää evästeiden käytön selainasetuksilla. Tällöin kaikkia verkkosivuston toimintoja ei kuitenkaan voi enää käyttää. Asetukset on tehtävä erikseen kullekin käyttämällesi selaimelle.
Voit myös estää Google Inc.-yhtiön keräämästä ja käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selaimeen seuraavan linkin alla olevan Browser-Ad-On-toiminnon: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Vaihtoehtoisesti tai mobiililaitteiden selaimien kautta voit klikata seuraavaa linkkiä: Deaktivoi Google Analytics
Tällöin Opt-out-eväste tallennetaan laitteellesi koskien sivustoamme vaikuttaen tällä hetkellä käytössä olevaan selaimeen. Jos haluat poistaa evästeet tässä selaimessa, sinun täytyy klikata tätä linkkiä uudelleen.
Lisätietoja käyttöehdoista ja yksityisyydestä on osoitteessa http://www.google.com/analytics/terms/de.html ja osoitteessa https://www.google.de/intl/de/policies/."

Google Adwords Tracking -jäljitystoiminto
apo-rot international käyttää mainostennäyttöasiakkaana (jäljempänä: ”Google Adwords asiakas“) Google Ireland Limited -yhtiön (Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti) Conversion-Tracking -toimintoa mitatakseen markkinoinnin tuloksia. Tätä varten Google Adwordsin pikseli on integroitu apo-rotin kansainväliseen tilausvahvistussivulle, joka jokaisen verkkokaupan vierailun (esim. Selaimen, IP-osoitteen) tavanomaisten teknisten ominaisuuksien lisäksi sisältää jokaisen apo-punaisen kansainvälisen järjestyksen arvon ilman mitään tietoja vastaavasta Asiakas toimitti Googlelle. Käyttäjän uuudelleentunnistamisen ja järjestämisen mahdollistamiseksi Google asettaa käyttäjille evästeen, mikäli käyttäjät saapuvat verkkosivustoille Google-mainoksen kautta. Nämä evästeet menettävät voimassaolonsa 540 päivän kuluttua. Jokainen AdWords-käyttäjä saa eri evästeen. Evästeitä ei voi seurata AdWords-käyttäjien verkkosivuilta. Lisätietoja Googlen tietosuojasta on osoitteessa https://policies.google.com/u/1/privacy/update. Käyttäjät voivat myös kieltäytyä Google-mainoksista kokonaan tai osittain osoitteessa https://privacy.google.com/?hl=de#google-experience deaktivieren. Kohdassa Opt-Out voit vastustaa Googlen kautta tapahtuvaa tietojesi käyttöä.

Oikeus saada tietoa, poistaa tietoja ja korjata tietoja, tietosuojavaltuutettu

apo–rot international toimittaa asiakkailleen ja muille verkkosivuston käyttäjille mielellään lisätietoja siitä, mitä tietoja tallennetaan ja miten niitä käytetään. Jos apo-rot internationalin tallentamat tiedot ovat virheellisiä, apo-rot international korjaa ne. Tätä tarkoitusta varten asiakas voi ottaa yhteyttä apo-rot international -osoitteeseen, joka on ilmoitettu tämän verkkosivun Impressum-tiedoissa tai ottaa yhteyttä jollain muulla tavalla.

Lisäksi asiakkaat voivat tarkastella apo-rot internationalin toimesta tallennettuja kantatietojaan tämän verkkosivuston käyttäjätilialueella ja tarvittaessa korjata ne. Tätä varten tarvitaan asiakasnumero tai sähköpostiosoite sekä salasana tai postinumero. Asiakas voi poistaa käyttäjätilin ja kaikki siihen liittyvät tiedot milloin tahansa ilmoittamalla asiasta osoitteella Apotheke Zur Rose, Thüringer Str. 29, 06112 Halle (Saale) Saksa tai service@apo-rot-international.com, jolloin apo-rot international poistaa kaikki asiakastiedot välittömästi, mikäli niiden käyttö ei ole enää välttämätöntä tilauksen käsittelemiseksi tai mikäli apo-rot-international ei ole oikeudellisten määräysten takia velvollinen säilyttämään niitä. Molemmissa tapauksissa tiedot kuitenkin lukitaan ja poistetaan mahdollisimman pian.

* Veloituksetta. Maakohtaiset maksut ovat mahdollisia.

1. ovh.
2. AVP = yhdenmukainen myyntihinta ns. Lauer Taxe:n mukaan, jonka sairaskassat maksavat jos kyseessä on tuotteet ilman reseptiä.
3. Hinnanalennus lasketaan valmistajan ohjevähittäishinnasta (UVP), muuten apteekin vähittäismyyntihinnasta (AVP).
4. Kaikki lahjakoodit voidaan lunastaa, jos vähimmäismyynti on täytetty.